Monday, 30 May 2011

huh. anda HEBAT!

anda. ya, anda. anda sangat hebat. macam mane anda boleh hidup kat dunia nih macam nih?? saya berdoa kepada ALLAH agar saya tidak menjadi seperti anda. hah! dalam mase sebulan, anda boleh bertukartukar pasangan teman lelaki anda lebih daripada 3 orang.

wah! wah! anda sangat hebat. bile anda couple dengan seorang tuh, anda sayang gila babi. siap tulis kat facebook dan blog anda betapa sayangnya anda dengan couple anda ituh. tapi, dalam masa seminggu atau 2 minggu, anda gaduh, break, then, petang tuh sudah ada couple lain. dengan kata hati, yang baru ini dapat melupakan anda dengan yang lama walaupun anda yang buat onar.

kalau anda sayang nak mati dengan couple lama anda, anda tak kan pernah tertarik hati dengan orang lain. itu amat memerlukan masa. biarkan hati anda merana tapi anda akan bahagia kerana ex-couple anda bahagia. tapi anda hebat. putus pagi/tengah hari. then, petang/malam dah ada couple lain.

jadi, kalian yang membaca, sila ambil iktibar. jangan tukartukar couple tuh macam hembus tarik nafas. macam nak replace deoxygenated blood anda dengan oxygen. sesuke hati nak tarik oxygen sebanyak mane, then, lepaskan cO2 pun sesuke hati. bodoh punya manusia. tak reti nak setia. ustazah saya pernah cakap, nanti dah kahwin, kalau anda ialah ex-ex-ex-ex-ex-ex-ex....(infinity) orang lain, suami/isteri anda juga ialah ex-ex-ex-ex-ex-ex-ex-ex...(infinity) orang lain. what's come around come's back around. ya. apa yang kita dah buat kat orang, akan berlaku juga kat kita. dan, dan, sebelum nie anda ada kutuk saya di blog anda bukan? sekarang saya kutuk anda balik di blog saya. ngehngehngeh.

2 comments:

  1. sila post die FB HN!.pasti menyirab dan blog anda.:D

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda di sini :)