Tuesday, 28 June 2011

hey! over there!

weh. lame tak update kan? nak taw kenape? sebab dah tak de laptop. tinggal broadband je. sebab? aku dah hempas laptop tuh. sebab? aku dah lama bersabar dengan laptop tuh.

dah tuh. semalam enset aku spyro nih pulak buat hal. hah. amekaw! jadik mangsa balingan aku. dah pecah dah screen. cuak jugak sebab aku tanak mak dengan abah taw. aku pun tataw nak buat ape sekarang.

hari tuh, aku terpilih masuk acara sebelum sukan, 4x400. GILA! aku yang gemuk gedempol nih nak lari. tarik diri beb! ngeringeri!

hurm.. nak cakap ape lagi ek? ha!
hari khamis malam dah bertolak ke terengganu. so, oarng terengganu tunggu ya. 
that's mean hari jumaat aku tak sekolah dah.
so, aku kene hantar folio add math and folio seni pada hari KHAMIS.
sempat tak ek? add math dah siap. seni jeh.. hurm..
 

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini :)