Saturday, 18 June 2011

jannaht. jannaht. jannaht

nak tau tak?
semalam balik sekolah pukul 12.30. sampaisampai rumah je, ngok abah tengah duduk atas kusi belek handset. aku matimati pikir handset die. rupenye n8. handset die baru beli. aku pun start lah gatal tangan nak belek. die cakap nak gune tapi leceh sebab touch screen. pas tuh cakap nak bagi mak. tapi mak tak nak sebab leceh. lastlast aku pakai. ngeeeee.. kejap jeh. malam tuh lepas maghrib terus tuka dengan kekasih lama aku, SPIRO! walaupun spiro tuh macam puaka, tapi pakai n8 tuh lagi sakit jiwa. aku tak paham. maybe sebab kekok kot. then malam tuh, abang wan amik. ngee... die nak pakai lah tuh.

hari ini, 18 JUNE 2011
midnight nih, 19 JUNE 2011.
sayu, sayu. hati aku sayu.
entah kenapa.
lagi sebulan je genap setahun.
saat nih aku masih kuat. tapi aku tahu tepat midnight nih mesti air mate aku meleleh.
ohh jannaht. jangan menangis!
tinggal 5 bulan je penderitaan nie akan habis.
chaiyok jannaht! ^,^

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini :)