Monday, 10 October 2011

Sukanya Bila Saya Ceria !!!!

ceria! ceria! haha! off course!
alhamdulillah.. semakin bahagia dengan hidup baru ;p
ehem! sudah reti untuk menikmati hidup single ;p
tak percaya? sudah..
bahagia juga lah..
tak boleh nak nafikan, alam percintaan lebih bahagia,
tapi, kita bloeh bahagia dengan kehidupan kita sendiri bukan?
bercinta dengan allah lagi bahagia bukan?

hah. nampak gambar nih?
nih gambar 5UM tahun nie.
smart kan? jeles? ;p
korang ada?

gambar kelas nie lawa kan? suka sangat.
muka putih suma jadik hitam. haha! tuh paling kelakar.
bayangkanlah, tengahtengah hari buta dok g amik gambar kelas.
tengahtengah datran pulak tuh.
hah. nak carik aku? carik yang paling pendek dan gemuk.
tu lah aku. ;p
okay dear?

tadi timbang berat lagi. turun lagi 1 kg ;p
sukasuka! alhamdulillah..
sampai juga citacita aku untuk menurunkan berat badan.

hah! ENCIK BRAINBRAIN a.k.a MUHAMMAD AZWAN BIN AHAMAD atau lebih dikenali sebagai hubby si nenek tua, IZZAH SYAHIRAH BINTI AHMAD HER,
telah menjadi cikgu sekolah percintaan yang putus ditengah jalan aku.
haha. kelakar. tak sangka pulak si nenek tua nih jeles nan aku sampai nangisnangis ;p
sorry la bebb, aku tak akan perasaan kat pakwe member aku sendiri lah sayangg..

hah.. nie ada sorang budak nih. HAZIQ nama dia.
nak sangat aku update pasal dia dalam blog nih.
nih dah update nih.
haha. no wonder lhaaaa, dengan bantuan dia, hidup aku pun bertambah ceria ;p
terima kasih awoookkk!

mulanya rasa juga teringin nak hilang ingatan.
nak lupakan semua.
tapi, ini semua takdir allah.
kenangan yang lalu itulah yang mampu menghidup kan diri kita saat ini..
jadi, senyum!
senyum sampai lebar taw!
kajian menunjukkan, jika kita senyum, kita boleh memberi oksigen laluan yang luas untuk sampai ke otak.
dan jika kita sering ketawa, ianya akan membantu kita untuk merubah selera makan, tahap metoboloisme, etc.

dandannnnn.. esok tak sekolah ;p
jeles? cuti pmr lhaaaa..
then hari rabu, ada hari terbuka.
dan dengan sukahatinya aku bagi tahu kat mak aku ada hari terbuka.
sebab? aku nak tunjuk kat mak aku result aku meningkat!
dan mak aku sebgai cikgu fizik, mesti negok result fizik aku yang meningkat!
taw mama! nengok taw!

lalalalalalalalalalalalalalalala..
kbye.

1 comment:

Tinggalkan komen anda di sini :)