Thursday, 1 December 2011

burung MARAH !

burung marah ! ANGRY BIRD leww .. haha !
hari nih na citer pasal angry bird lah pulok ! game nih dah lama dah sebenarnya . aku try lah jugak main . best view kat gadget yang touch screen lah . best tuh .. boleh lah . macam game biasa je ..
firstfirst main tuh , jakun lah jugak .. ngalahkan muez . kalau salah shoot , babi tuh ketawa . ehhh ! macam bubby pulak kau , ye babi?
* click to enlarge
haa .. nie antara karekterkarekter dalam angry bird tuh . tehheee .. yang aku paling suke , colour hijau sebab dia dapat kuasa kuat ! lagi satu , colour biru sebab dia boleh pecah jadik 3 ! suka !
* click to enlarge

haaa .. ni zaman batu punya angry bird .


* click to enlarge
nie zaman moden ! haha ! time nih , kalau missed , babi tuh gelakkan !
level paling best , level kat beach tuh ! ;p
* click to enlarge

korangkorang yang pakai handset 3310 nih , tak payah nak rendah diri snagat okay ? sekarang korang dah boleh download kat handset korang :p
* click to enlarge

tapi kan .. nie memang betulbetul angry bird kan ? haha !
kbye .

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini :)