Monday, 20 February 2012

Random :3

assalamualaikum :)
kay. aku tak tahu kenapa kau nih. banyak kali dah click kat 'NEW POST' button tuh.
pastuh, close tab. pastuh bukak lagi. pastuh close tab lagi.
dekat 7 kali buat benda yang sama. sebab?? ntah lah. dah bengong kott.\

MENTION!
:::: AKU DAH BERHENTI KERJA KAT ECONSAVE!

kay. ituh adalah salah satu perkara yang aku nak mention. nengok tittle. it's about random. aku nak share gambar dengan korangkorang semua! kay. lets start!


 its about EGO :'>


 kay, situation nih selalu jadik kat kita kan?? :3 termasuk lah aku.


 yang nih, kepada korang, kalau orang tanya something ke apa, jangan lah buatbuat bodoh tak tahu pape. nanti malu sendiri :3


 so?? :3


 :3


jadilah seorang yang pemaaf :)


yang nih selalu jadi kat perempuan kan :3 aku pun kadangkadang same jeh.


kay. quotes nih sesuai tuk korang yang selalu melakukan benda mengikut perasaan.



FACT :)


nak guna english tuh, guna lah betulbetul. aku pun admit aku punya grammar pun teruk. tapi tak salah kan untuk kita mencuba :)


jangan senyum sorangsorang lak. ingat tak masa kecik korang selalu buat nih?? :3 same to me.


jangan tipu aku kalau korang tak pernah alami situasi nih. aku pun selalu :3


sape yang alami nih, samalah nan aku :3 kita GANG 


think bout it :)


hik! jangan cakap nan aku korang pernah :3


lelaki sekarang memang kejam :3


lain kali, kalau kita dah nampak orang tuh buat apa, jangan tanya. tuh namanya soalan bodoh :3


kay. ini memang aku. korang ada tak??


berhatihati pabila meberitahu tentang rahsia anda ;)


think of it :)


you're BEAUTIFUL.


orang sekarang pentingkan twitter dan fb :3


situasi yang selalu jadi kat kita semua. jangan tipu. semua orang macam nih :3


and yes, i admit it. you??


<3


try it :)


aku nak bersihkan tempat nih. rela sangat. korang :3


heeeee.. aku selalu macam nih.


thunk bout it ;)


selalu fikir bukanbukan an??


aku pun kadangkadang fed up gak nan orangorang yang macam nih. rasa nak lempang jeh :3


think of it :'>


terbaik!! 


kalau kita ada buat salah, so, say sorry :3 pfffffttt!!!!!


cuba korang fikir, macam mana boleh jadi macam nih? terbang kah ? o.O


kay. that's all for today :3

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini :)