Thursday, 5 April 2012

macam korang.

entry nih aku nak share pasal kehidupan kita seharian. ini adalah contoh contoh yang aku nak beri.


1 )Bila orang nampak anda baring tutup mata….
Soalan: Hyee! tidur ke?
Jawapan: Tak la,aku training mcm mana nak mati nanti……
2) Imagine anda bawa tv anda yang rosak gi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak:
Soalan: Nak repair tv ke?
Jawapan: Tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2..
.
3) Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda:      
Soalan: Hyep! da bangun?
Jawapan: Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan…
.
4) Kawan anda call phone umah anda dan…
Soalan: Hello?.. Ada mana ?
Jawapan: Kat sini haa ,kat bus stop!!!
.
5) Diorg nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaan basah-basah..
Soalan: Eh baru mandi ke?
Jawapan: Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!
.
6)Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
Soalan: Ada orang tak?
Jawapan: ( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Taik yang bercakap ni!

haaa.. nah. betul tak? kau orang selalu acanih kan? haha. aku pun kadang2. kay. enjoy :)

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini :)