Tuesday, 29 May 2012

Assalamualaikum Stalker(s)

ASSALAMUALAIKUMMUSALAMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH.

huih. panjang betul. so, hye stalker(s)! *wave hand.
lama tak update entry baru. malas sebenarnya. ecehh. padahal nak update cuma malu (^,^)V


nah. kucing comel 1. hikkk! sebenarnya.. tak tahu nak tulis apa. cuma terasa nak update je. okeng. let's talk about gadget. ada lah 1 hari tuh, while aku tengah syok2 9gaging, in out of sudden, kat tepi tuh ade advertisment taw. mula2 aku hiraukan je lah. pas tuh tetiba pulak menarik perhatian aku.


jyeaaah! it's i'm watch!

 kay2. masa aku nengok nih, aku rasa, HOMAI! aku nak! aku nak! aku try lah usha2.harga dia paling murah, rm1300. ada bran? kalau bapak aku boss tesco, memang aku mintak. ada 8 variasi color you know? ahhhh! melting! melting! die based on androids! boleh buat call! text! email! twitter! facebook! kamera! video! internet! mp3! bletooth! and banyak lagi lah! memang best gila9999 function dia. teknologi italy. okey. kalau nak tahu lebih lanjut pasal function dia, klik sini. dia ada i'm watch, i'm tech, i'm color dan i'm jewel. semua nih memang.. urghh! tak tahu nak describe macam mana.


okay. i;m eatch nih memang dah ada dah kat malaysia. kalau korang nak jugak yang macam i'm watch nih tapi tak berapa nak mampu, korang boleh usha yang brand sony punya. rm349. sama je function dia. tapi tak berapa nak elegen lah. variasi color die pun tak banyak sangat. jam sony nih die based on xperia function. tapi tak boleh main game lah. tapi boleh dikira AWESOME juga lah. nih kat bawah nih.



okay. lets talk about the next gadget. SONY ERICSSON XPERIA S. kay. yang nih puna ku melting gila. first time aku jumpa masa aku boring. aku pergi lah ikut abah aku pergi bayar bil kat maxis center. then, HOMAI! terus jatuh cinta lah weh! 


waaaaaaahhhh! melting tahu? screen dia memang totally besar! tak tipu!  ada psp function untuk main game. dan yang paling menarik perhatian sekali ialah, function button kat bawah dia. nampak tak macam ada garisan putih kat bawah tuh. itu sebenarnya function button dia. ada 3 button kat situ. apa yang menarik? sebab itu adalah TRANSPARENT! wwwoooaaaaaaaahhhhhhhhh! die pun ada beberapa variasi color. pun ada 3 variasi size. harga dia paling murah, rm1499. pas tuh paling mahal rm1900. okeng?

* nampak tak. transparent button kat bawah tuh =3

next! NOKIA LUMIA 900. yang ini pun INCREDIBLE! funtion dia sama dengan handset2 yang lain. yang pink nih comel kan? yang biru pun awesome juga. yang nih, harga dia aku tak sure sangat. aku just tertarik sebab die tough je =3

 okay. ada 1 kelebihan lumia nih berbanding hp2 yang lain di seluruh dunia nih. sini aku tunjuk. memang awesome gila!



okeh. nengok video nih okeng? aku pun ngeri nengok sebab masa die pukul tuh aku takut pecah. tapi tak. amacam? ada macam 3310 tak? haha.

okeng. sampai sini saja. cukup dah untuk bebelan kali nih. harap korang interested untuk entry nih okeng? assalamualaikum! nah, budak comel 1! =3

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini :)