Tuan Tanah

A 20 year old abnormal grown up daughter of my Melayu-Jawa parents. mempunyai hidung yang kembang umpama kelopak bunga yang layu but still proud of it. suka menyakiti hati orang sekeliling terutama orang yang dicintai lepas tu sakit hati sendiri. susur galur keluarga berasal dari johor namun dibesarkan sebagai budak pulau selama 8 tahun. membesar sebagai adik bongsu dari 5 orang abang kakak. still, proud of it sebab orang cakap anak bongsu banyak privilege bila2 lagi semua abang kakak dah kerja dan hidup sendiri lepastu bila kita nak apa2 diorang tanggung.


had a little problem with my heart bila orang normal punya pulse around 70-90 but me, is 120++ and it's still normally function. akedemik yang tidak cemerlang tapi berlagak seperti bijak pandai. sentiasa mahu memenangi kata yang dilontar. i'm a trully goddes of chocolate and banana. seriously, I LOVE IT. konon selalu nak amik gambar macam instagramer2 famous but end up by taking selfie hodoh.

pernah bela pelbagai jenis binatang. eg, hamster, various type of fish, ayam, kucing, kura-kura. dan semua ni hanya bertahan beberapa bulan. cuma satu yg bertahan sehingga 4 tahun and end up dying sebab tua, my guinea pig.

i'm a scorpion and love to read about universe and history. when it pops up in a conversation, the most question i ever heard is "mana kau tahu semua ni?". you just need 'Google'. bercita menjadi peguam mengikut jejak langkah abang tapi hancur bila markah muet main cak-cak dengan markah band 4. i is sad.

i'm recently being an eccedentesiast and i hate it how it feels. a sort type of loser that can't appreciate everything around, that's me.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini :)